Binnenkort is het merk Decubal niet meer verkrijgbaar. Gelukkig biedt Dermolin producten voor de droge en gevoelige huid. De producten zijn hypoallergeen, zonder parfum en parabenen. Bekijk ons assortiment voor alle producten.

Decubal-Alternatief-Dermolin

Perfect voor de droge en gevoelige huid

Net als Decubal, ontwikkelt Dermolin producten speciaal voor mensen met een droge en gevoelige huid. Heb jij een kwetsbare huid? Of heb je snel last van irritaties? In dat geval is Dermolin een goed alternatief! De hypoallergene producten van Dermolin zijn vrij van parabenen en parfum.

Trouwe Decubal gebruiker? Shop vergelijkbare Demolin Producten


 8,99 14,95
 7,95 14,95
 9,49 16,49

Probeer onze hypoallergene bodymilk

Onze bodymelk werkt hydraterend en kalmerend. Het herstelt de vochtbalans aan de oppervlakte, maar ook in de dieper gelegen huidlagen. De huid wordt in balans gebracht. Het resultaat is een binnen twee weken voelbare en zichtbare verbetering van de huid die weer zacht en soepel aanvoelt. De bodymilk bevat ingrediënten afgeleid van haver. Dit heeft een kalmerende en verzachtende werking op de droge of geïrriteerde huid heeft. De bodymilk is ook geschikt voor gebruik bij baby’s en kinderen van 0 tot 3 jaar.

Bodymilk-Bodylotion-Decubal-alternatief