Wanneer je kijkt naar een nieuw product is het soms handig om reviews te lezen van mensen die het product al kennen en er iets over kunnen zeggen. Ons viel op dat heel veel gebruikers zulke positieve reviews geven over onze deodorant. Deze willen we hierbij graag met je delen!

Heel tevreden over deze deodorant, perfect anti zweet bij gevoelige huid.
Ilse, mrt-20

Geen allergische reactie.Kreeg bij andere deo’s allergische reactie. Bij deze niet en hij werkt goed.

A., Ermelo, nov-20
Doet wat hij moet doen. Fijn in gebruik, blijft de gehele dag goed werken.

Marieke, Nederhorst dB, >12 mnd gel.
Fijne huidvriendelijke anti transparant. Gebruik het al een tijdje zeer tevreden, is huidvriendelijk, helpt bij overmatig transpireren.

Minekus, D.Haag, aug-20
Perfecte deodorant. Werkt lang, geen benauwdheid bij opdoen, geen vlekken in kleding. Mooie droge deodorant en ik heb geen vlekken in mijn kleren. Met de hitte werkt hij ook lang door en hoef niet bij te spuiten om me fris te voelen.

Knoef, A’doorn, >12 mnd gel.
Had al lange tijd last van uitslag onder mijn oksels. Een vervelende plek waar altijd wrijving ontstaat. Ik heb van alles geprobeerd. Na een week dit te hebben gebruikt is het volledig weggetrokken. Wil niet meer anders.

Luna, A’dam, jun-20
Dermolin is een hele fijne deodorant spray die goed wordt opgenomen en geen vies laagje achterlaat.

Pauline, D.Haag, >12 mnd gel.
Beste parfumvrije deodorant.Goede kwaliteit, duurzaam.Vrij prijzig, maar de beste in de categorie parfumvrije deodorants op dit moment.

RockingHobbes, >12 mnd gel.
Goede anti transpirant. Goede kwaliteit, Voordelige koop. Ik gebruikte eerst een ander merk als spray en heb nu een nieuw merk hiermee gevonden.

Til, A’dam, >12 mnd gel.
“Een grote held voor de huid… small Roll-On deo van Dermolin”

damespraatjes.nl, apr-20
Fijne parfumvrije deo die geen irritatie geeft. Goede kwaliteit, voordelige koop, maar de roller heeft een lange droogtijd.

Mikanjo, >12 mnd gel.
De roller is beter. Goede prijs/kwaliteit. Ik heb deze eens geprobeerd, maar ik vind de roller beter omdat ik ’s avonds nogsteeds geurvrij ben. Dermolin is de enige waar mijn huid goed tegen kan, alle andere branden erg.

Wim, Maassluis, >12 mnd gel.
Heel fijn product. Super fijn product ben er erg blij mee, zeker aan te raden!

Saar, A’dam, sep-20

Koop deodorant bij